Számítógépes adatrögzítő tanfolyam

  • Leírás
  • Időpontok
  • Tananyag
  • Tudnivalók

A számítógépes adatrögzítő – a biztosítási, banki, könyvelési, informatikai, államigazgatási területeken túlmenően is – az üzleti szektor és a közszféra szinte valamennyi területén alkalmazható szakember. A digitalizáció, az online munkaformák és a papírmentes iroda előtérbe kerülésével kiemelt szerep jut a képzett adatrögzítőknek. De a szervezeteknél korábban felhalmozott jelentős mennyiségű papíralapú dokumentum digitalizálásáhozis szükség van jól képzett számítógépes adatrögzítő munkatársakra. Szövegszerkesztő, adat- és táblázatkezelő szaktudása alkalmassá teszi vállalkozások és intézmények, valamint projektek adminisztratív, dokumentálási, sokszorosítási, archiválási, digitalizálási feladatainak elvégzésére. Támogatni tudja a szervezeten belüli szakmai területek (pl. könyvelés, szoftverfejlesztés, szoftverimplementálás) tevékenységét is. Szakmai tudása alapján elláthat – részben vagy egészében – asszisztensi feladatokat is.

Oktatóközpontunkban modern környezetben, gyakorlatorientáltórákon sajátíthatod el az államilag elismert Számítógépes adatrögzítő szakképesítés tananyagát, melyhez most díjmentesen gépírás tankönyvet is adunk Neked!

2024-09-21 - 2024-12-14
Oktatási napok, időpontok
szombat
09:00 - 16:00


Időtartam
3 hónap


Ár
149.000 Ft


Oktatás módja
Tantermi
-
A tanfolyam adatai:
Képzés azonosító száma: 04153001
Tanfolyam díja: 149.000 Ft
Tanfolyam helyszíne: 1139 Budapest, Frangepán utca 3.

A tanfolyam megkezdésének feltételei:
Iskolai végzettség: alapfokú iskolai végzettség

A képzést a RUANDER Oktatóközpont szervezi. Ha részletesebb tájékozatást szeretnél, kérünk keresd fel a weboldalunkat a részletek gombra kattintva.